Cum să organizezi o petrecere de ceai după-masa?
Ne bucurăm de ceaiul servit după-amiază în timp ne așezăm pe un fotoliu de hotel aurit, dar asta este o tradiție britanică, greu de pus în practică pentru ceilalți, care nu au fost crescuți în această cultură. Organizarea propriei petreceri de ceai dupa-amiaza inseamna ca vă puteți adapta la bugetul propriu, plus puteți selecta mancarea dumneavoastră preferată. Avem sugestii pentru o socizalizare perfectă.
Pregătiți băuturile
Asigurați-vă că zahărul și laptele sunt așezate pe masă, gata pregătite pentru ca oaspeții dumneavoastră să toarne câte o ceașcă în timp ce iau loc pe scaunele puse la dispoziție. Încercați să puneți la dispoziție o varietate de ceai: menta, mușețel, fructe, plante și, desigur, gustările englezești.
Ceaiul cu gheașă este mai potrivit pentru a face mai răcoritoare băuturile pe timp de vreme caniculară, și dacă sunteți curajoși, nu strică să îl îmbunățățiți cu un strop de alcool, mai slab ca tărie. De asemenea, ați putea să vă deschideți și o sticlă de gin royale, unde trebuie să folosiți o bază ca sucul de portocale – cu atât mai bine dacă aveți timp pentru un somn liniștitor după toate acestea.
Tort pentru ceaiul de după-amiază
Nu există reguli atunci când vine vorba de mâncare, dar un ceai standard de după-amiază cuprinde un rând de sandwich-uri, un rând de prăjituri și un rând fursecuri. Cu toate acestea, puteți suplimenta, de asemenea, produse de patiserie, petițe sau biscuiți.
Nu vă asumați prin a lua prea multe rețete ambițioase, dar dacă vă simțiți ca o provocare, asigurați-vă că aveți dreptul de sincronizare cu atmosfera pe care dumneavoastră intenționați să o creați pentru toți invitații.
Sandvişurile necesită un efort minim, dar încercați să pregăți umpluturile și asamblarea chiar înainte ca petrecerea să înceapă, pentru a evita situațiile stânjenitoare.
Idei de sandwich-uri de vară
- sandwich-uri cu morcov și stafide
- sandwich-uri cu somon
- sandwich-uri cu crab
- sandwich-uri cu somon afumat
- sandwich-uri pe bază de paine de secară
Biscuiți
Paharele cu compot de mure și sosurile sunt cel mai bine consumate pe timp de zi și nu durează prea mult să le realizați, dar dacă doriți altceva, înghețați un lot de compot și dezghețați-l într-un cuptor, la temperaturi scăzute. Cu siguranță, veți reuși să impresionați toată audiența.